Humanitarna akcija SRCE SLOVENIJI

Objavljeno dne 05/08/2014 |  0 Komentarji

Srce je najmočnejše orožje!

Matej Markovič dokazuje, da ni nemogočih poti! Tokrat želi s svojim dejanjem spisati posebno zgodbo in širiti sporočilo o tem, da je SRCE najmočnejše orožje. 

V tem humanitarnem projektu bo Matej v treh dneh preplaval, prekolesaril in pretekel Slovenijo. Začel bo v Kopru, 27.8., ob 12 uri s skokom v morje in preplaval približno 20 kilometrov do portoroške plaže. Od tam bo s kolesom nadaljeval 650 km dolgo traso do Murske Sobote in nazaj. Vmes se bo ustavil v vseh večjih mestih, kjer bodo organizirane tudi lokacije za zbiranje hrane ter lokacije za zbiranje donacij v podporo projektu. Večja mesta, ki si bodo sledila na tej težki poti, so: Postojna, Ljubljana, Celje, Maribor in Murska Sobota. Kolesarska pot se bo končala na portoroški plaži, kjer se bo pričel zadnji del potovanja – tek. Matej bo pretekel 210 km dolgo pot in sicer iz Portoroža, preko Kopra, Kozine, Postojne, Ljubljane, Kranja, Bleda, na vrh našega ponosa – na vrh Triglava.

Humanitarna akcija poteka od 1.7. do 31.8.2014, donirate lahko 1 ali 5 € za nakup šolskih potrebščin za otroke. Vsa zbrana sredstva bodo v obliki šolskih potrebščin predali zavodu Anina zvezdica, ki bo šolske potrebščine podelila otrokom iz socialno ogroženih družin. 

high5 in srce slovenijePri TopAtletu smo Mateju z veseljem priskočili na pomoč. 72 ur nepretrgoma, čez drn in strn naše Slovenije, ga bo poleg VELIKEGA SRCA poganjala tudi športna prehrana High5.


Komentarji


Napiši komentar

Ime


elektronska pošta


Komentar Opozorilo: HTML koda se ne prevede!

Vnesi kodo zapisano spodaj: