Reflex Nutrition OMEGA 3, 90 kapsul

Reflex Nutrition OMEGA 3,  90 kapsul
Proizvajalec: Reflex Nutrition
Koda artikla: Reflex Nutrition
Zaloga: Na zalogi
Cena: 16.90€ 11.83€
Količina:  V košarico
   - ALI -   

Reflex Nutrition OMEGA 3,  90 kapsul  

NETO:  90 kasul  

Reflex Nutrition Omega 3 kapsule so bogat vir dobrih-zdravih maščob z dvakratno količino EPA in DHA v primerjavi z drugih vodilnih blagovnimi znamkami.

Reflex Nutrition OMEGA 3 vam bo všeč. ker: 

  • je eden od najbogatejših virov esencialnih maščobnih kislin,
  • je Izdelan iz farmacevtske kakovosti sestavin,
  • brez težkih kovin in onesnaževalcev,
  • bogat z EPA in DHA,
  • priročno odmerjanje  v kapsulah.
Reflex Nutrition Omega 3 je bogat vir dobrih-zdravih maščob, ki so bistvenega pomena za ohranitev uravnotežene diete. Ker v našo zahodno prehrano ne vključujemo dovolj rib, je doseganje primerne ravni Omega 3 esencialnih maščobnih kislin zelo oteženo. Jemanje Reflex Nutrition Omega 3 je idealen način, da si zagotovite optimalno raven tega ključnega hranila.
 
Obstaja veliko različnih znamk Omega 3, vendar pa se količine učinkovine bistveno razlikujejo. Ko se odločate katero znamko Omega 3 boste jemali, je najbolj pomemben vidik količina EPA ( eikozapentaenojske kisline ) in DHA ( dokozaheksaenojske kisline ). DHA ima vlogo pri delovanju možganov in ohranjanju vida. DHA in EPA imata vlogo pri delovanju srca. Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250mg EPA in DHA. Reflex Nutrition Omega 3 je visokokakovostno prehransko dopolnilo, ki v povprečju vsebuje dvakratno količino EPA in DHA v primerjavi z drugih vodilnih blagovnimi znamkami. Prehransko dopolnilo Reflex Nutrition Omega 3 vsebuje 1.000 mg ribjega olja, od tega 330 mg EPA in 220 mg DHA na kapsulo.
 
Reflex Nutrition Omega 3 je dodatek je primeren za moške in ženske, ki želijo podpreti svoje prehranske potrebe. Ta produkt je idealen tako za športnike, kot tiste, ki uživajo v aktivnem načinu življenja in si želijo zagotoviti prejemanje priporočenih hranil.
 
Kapsule niso primerne za vegetarijance.
 
Priporočena uporaba: vzemite eno kapsulo trikrat na dan med obrokom.

 

Napišite mnenje

Ime:


Vaša mnenje: Opomba: HTML ni preveden!

Ocena Slabo            Dobro

Vpišite prikazano kodo v polje: